توزیع ۴۰ میلیارد تومان بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی اساسنامه مدرسه مجازی توسط وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد حدود ۸۲ درصد خودکشی‌ها در سنین زیر ۵۰ سال رخ می‌دهد افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟ قاتل «الهه حسین نژاد» در میدان اصلی اسلامشهر به دار مجازات آویخته خواهد شد این نان بهترین گزینه برای سلامت شماست هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر

  • کد خبر: ۳۵۲۶۵۶
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
فرمانده انتظامی خراسان رضوی: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته است| آماده‌باش کامل در ایام دهه آخر ماه صفر
فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: ورود خودرو از مبادی ورودی مشهد ۱۲ درصد افزایش داشته که تا ۳۵ درصد در روز هم افزایش پیدا خواهد کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ محمدکاظم تقوی امروز، ۲۷ مردادماه، در جلسه ستاد خدمات سفر با محوریت بررسی برنامه‌های دهه آخر صفر در مشهد و استان با حضور مقامات استانی و شهری در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای سال مولفه‌های ما در خصوص جرایم و شاخص‌ها نویدبخش تلاش و همراهی همه ارکان امنیتی در استان بوده و هست.

وی افزود: سرقت‌ها کاهش و فعالیت‌ها افزایش داشته و شاهد کاهش ۱۴ درصدی در زمینه جانباختگان جاده‌ای بودیم.

تقوی با بیان اینکه حاشیه‌نشینی در صدر ماموریت‌های ما در استان است، عنوان کرد: مهاجرت و خروج اتباع شرایط را بهتر کرده، اما این کافی نیست و خواهان اجرای مصوبات در این حوزه هستیم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی بیان کرد: مشهد و شهرستان‌های استان در شرایط ناپایداری از نظر بحران‌های اجتماعی و شرایط جمعی قرار دارند و خروجی‌های مناسبی وجود ندارد، بنابراین باید به جاده‌ها و محور‌های خروجی مشهد پرداخته شود و بزرگراه‌های مشهد-چناران و مشهد-نیشابور در وضعیت اضطراری قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه موضوع اتباع یک فرصت است که باید از آن نهایت بهره‌برداری را داشته باشیم، تصریح کرد: مهمان‌شهر‌ها بستر مناسبی برای حضور اتباع قانونی است که باید به آن پرداخته شود. معتادان متجاهر به چهره شهر مشهد خدشه وارد کرده است، درخواست داریم که در این موضوع از ما حمایت کنید. در زمینه پارکینگ‌های منتهی به حرم مطهر نیز باید تمهیداتی در نظر گرفته شود.

تقوی گفت: در ورودی مرز‌ها تلاش خوبی صورت گرفته، اما نیاز به تجهیزات به روز دارد که باید در این زمینه حمایت‌های لازم انجام شود. تا الان ناترازی‌ها و موضوعات اجتماعی مدیریت شده، اما در ایام پیش رو نگرانی جدی داریم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ورودی خودرو در مبادی زمینی ۱۲ درصد افزایش داشته که تا ۳۵ درصد در روز هم افزایش پیدا خواهد کرد. جاده‌های استان کوبری بوده و استراحتگاه بین راهی حداقل است، اگر این استراحتگاه‌ها افزایش پیدا کند، حوادث ما کمتر می‌شود. وجود زندان‌ها داخل شهر‌ها در وضعیت‌های پیش رو نیز نگران‌کننده است که باید به این موضوع توجه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->